Заснемане с дрон
Въздушна фотография и видео

Заснемане с дрон, въздушна фотография и дрон видеозаснемане на реклама и събития. Имаме многогодишен опит и професионален клас дронове за заснемане на хотели, бизнес сгради, бизнеси, концерти и други. Разгледайте по-надолу в страницата част от портфолиото ни и цените за дрон заснемане.

Извършваме заснемания с дрон в цялата страна. Винаги предоставяме най-доброто качество. При дрон фотографията и видео заснемането се съобразяваме с метеорологичните условия и разположението на слънцето, за да постигнем върхови резултати.

Цена заснемане с дрон

Цената за заснемане с дрон е започва от 220 лв. за 1 час заснемане, с неограничен брой батерии. Цената включва само сурови дрон видеа или фотографии. Предлагаме също - видео монтаж, добавяне на глас зад кадър, музикално оформление, обработка и ретуш на дрон фотографиите. Разполагаме с 3 дрона - DJI AIR 2, DJI AIR 2S и DJI INSPIRE 1, който позволява екипно заснемане - 1 пилот и 1 оператор на дрон. Коптерът разполага с камера, която се управлява независимо от движението на апарата като кадрите този вид кадри повишават визуалната сила на видеото. Основните пакети за дрон заснемане се извършват с първите два дрона в 4к резолюция.


 

След запитване ще ви изготвим персонализирано предложение спрямо Вашите изисквания.

Плащането се извършва по банков път с фактура.

 

Всяко заснемане е различно - спрямо сложността на проекта и вида на крайния материал. Свържете се с нас с Вашето запитване. Заедно ще обсъдим детайлите, мястото на заснемане, метеорологическите условия, най-подходящото време и осветеност, техническите характеристики, оценка на риска и други. След това ви предоставяме писмена оферта с конкретните параметри и условия.
Имаме заснемания в цялата страна и често сме на път. Пакетите с включени повече часове на дрон заснемане, позволяват постигането на по-качествени материали чрез промяна на разположението на слънцето и осветяване на различни части на обекта.

Заснемане с дрон, въздушна фотография и дрон видео