Интериорна фотография
Интериорен фотограф и видео

Студио Аспекти предлага професионална интериорна фотография, архитектурна фотография, фотография и видео на недвижими имоти. Екипът ни се състои от професионални фотографи с доказано в годините качество, специализиращи в заснемането на интериорна и архитектурна фотография.

Независимо дали става дума за стилна жилищна сграда, елегантен офис, ресторант, хотел или апартаменти под наем и Airbnb, ние знаем как да разкрием уникалните предимства и подчертаем красивите елементи на интериора.

Интериорната фотография има изключително голяма рекламна сила и влияе на потребителското поведение. Добрите интериорни снимки допринасят за усещането за пространство, атмосфера и уют, които професионалния интериорен фотограф умее да разкрие.

Галерия интериорна и
архитектурна фотография

По запитване бихме могли да споделим продуктови снимки, които са по-близки до това, което търсите, но не са публикувани тук

Цена на интериорна фотография и видеозаснемане

Студио Аспекти предлага професионална интериорна фотография и видеозаснемане на конкуренти цени във средния и висок клас. Цената на фотографията видеозаснемане недвижими имоти, интериорна и архитектурна фотография може да варира в зависимост от няколко фактора, включително:

  • Размерът и сложността на обекта - по-големите обекти изискват повече време и предполагат по-голям брой снимки за обработка;
  • Броят на желаните фотографии - цената може да варира в зависимост от броя на фотографиите, които искате да получите и изискванията към ретуш и корекции;
  • Локацията на обекта - студио Аспекти е в Пловдив , като за София се начисляват само пътни разходи - 80 лв.;
  • Допълнителни услуги - ако имате нужда от допълнителни услуги като обработка на снимки, допълнително осветление или специална обработка на изображения, това може да увеличи цената.

Основната цена е 150 лв. на обект до 80 кв.м и цена за обработена интериорна фотография започваща от 15 лв. Всички плащания се осъществяват срещу фактура по банков път.

Свържете се с нас, за да получите оферта за вашата интериорна, архитектурна или фотография на недвижими имоти.

Ще се радваме да ви предложим най-добрите решения за рекламно заснемане на вашия обект.