Студио Аспекти - контакт - заснемане на реклама

Студио Аспекти - контакти и информация

Работа:

Предлагаме широк набор от услуги по заснемания на бизнеси. Продуцираме корпоративни видеа и рекламни клипове. Продуктова, кулинарна, интериорна, архитектурна и модна фотография. Заснемане на събития, семинари, обучения и тиймбилдинг. Презентационно и имиджово видео за панаири, изложения и представяне пред потенциални клиенти и партньори. Заснемане с дрон и въздушна фотография. Изработка на 360° VR бизнес видео реклама. Ортофотокарти и фотограметрия на земеделски площи и строителни терени, заснемане по коти.

Мисия:

Мисията ни е да създаваме фотография, която се помни, видео продукции, които вълнуват. Помагаме на бизнесите да привличат нови клиенти и партньори чрез използване на модерни технологии, оригинални концепции и творчески решения.

Цел:

Целта ни е да създаваме дългосрочни партньорства и да растем с нашите клиенти. Да предлагаме иновативни идеи и висок стандарт на професионализъм в рекламното заснемане. Работим и обменяме опит с талантливи млади фотографи, видеографи, актьори и специалисти в аудио-визуалните изкуства.

Опит:

Нашите клиенти са компании от строителната, хранително-вкусовата и тежката промишленост, инвеститорски фирми и агенции за недвижими имоти, културни, неправителствени и  доброволчески организации, хотели, ресторанти, международни марки, организатори на концерти, спортни и масови събития, общински и държавни институции. В работата ни често пътуваме в страната и съседните държави.


 

Имейл: info@studioaspekti.com
Телефон: 087-78-60-20-9