Корпоративно видео и заснемане на реклама

Студио Аспекти продуцира бизнес видео реклама, заснемане на корпоративни клипове и комерсиална фотография. Предлагаме услуги по цялостно видеозаснемане - от сценария до монтирания и обработен материал. Стремим се да предлагаме високо качество чрез модерни техники на заснемане, използване на висок клас апаратура, иновативни технологии и внимание към детайла.

Разбираме значението на фирмения имидж, в съвременния бързопроменящ се медиен пейзаж. Влагаме цялата си творческа енергия при всяко рекламно фотографско и видеографско заснемане. Ние знаем, че всяка една марка има своята история. Нашата задача е зрителя да я преживее.

В следващия раздел е посочена базовата цена за заснемане на бизнес видео филм и реклама, както и допълнителни услуги. Потърсете ни за информация, среща и оферта.

Потърсете ни за информация, среща и писмена оферта.

Цена заснемане на бизнес рекламен клип
и корпоративно видео

Цената за рекламно видеозаснемане и монтаж на бизнес филм се определя от множество фактори, според изискванията на клиента за краен материал. Най-голямо значение за заснемането на реклама е времето на заснемане; големината на снимачния екип - само 1 оператор или повече, наличие на осветител, асистент, звукооператор; структура и съдържание на монтираното видео.

 

Цената за видеозаснемането на корпоративен филм или клип-реклама на Студио Аспекти започва от 600 лв. за до 4-6 часа заснемане на локация, 1 оператор и базов монтаж на рекламно видео до 1 минута в 4к резолюция- добавяне на музика, цветови корекции, начален и краен надпис. Възможно е заснемане на по-кратки рекламни клипове, спрямо проекта, дейността на фирмата и концепцията ни ( обикновено не е подходящо за малки, средни и големи предприятия, поради невъзможността за качествено представяне на фирмата)

 

За целите на предоставяне на видео с по-голяма визуална сила би могло да има промяна на цената или след консултация с Вас и нуждите Ви могат да се добавят следните услуги:

 

 

 

  • Сложността на заснемането и големината на екипа;
  • Заснемане с дрон - въздушна фотография и/или видеозаснемане;
  • По-дълъг снимачен ден или разделяне на работата в няколко дни;
  • Особености на монтажа - 3Д елементи, графики, преходи между кадри, специални ефекти;
  • Продължителност на обработеното видео. Рекламните клипове с продължителност до 1-1:30 са динамични и са предназначени за интернет споделяне. Обучителни и презентационни видеа - 2-5 минути. Филми с продължителност - 5-20 минути, обикновено със субтитри - представяне по време на изложения и панаири. Монтиране на повече от един рекламен клип;
  • Запис на глас на локация или добавяне на професионално озвучаване при пост-продукцията;
  • Заснемане на 360-градусови VR видеа и вмъкване в стандартният аспект 16:9;
  • Добавяне на заснемане от професионален продуктов или интериорен фотограф -обработка и ретуш на селектирани рекламни фотографии;
  • Предаване на суров видео материал;
  • Други услуги 0 след запиване.

 

Крайната цена за видеозаснемане на реклама се предоставя след среща. Офертата се предава писмено с конкретните параметри на заснемането. Плащането се осъществява срещу фактура наведнъж след заснемането или на два пъти, по банков път. Предлагаме и работа по бюджет, в случаи, когато ще се наемат трети лица - актьори, диктор, гримьори, коафьори, постановчици, наем на техника и други.

Рекламни видео клипове:

/За допълнителни материали и видеа близки до Вашия проект, моля свържете се с нас. Портфолиото е споделено първо от Vimeo, след него същото от YouTube, в случай, че има проблем с възпроизвеждането./

корпоративен бизнес видео филм, клип реклама и рекламно фотография