Корпоративно видео и заснемане на реклама

Студио Аспекти - заснемане на корпоративно видео, рекламни филми и бизнес фотография. Предлагаме услуги по цялостно видеозаснемане - от сценария до монтирания материал. Стремим се да предлагаме високо качество чрез модерни техники на заснемане, използване на висок клас апаратура, иновативни технологии и внимание към детайла.

Разбираме значението на фирмения имидж и изграждането на модерен бранд. Влагаме цялата си творческа енергия при всяко рекламно фотографско и видеографско заснемане. Знаем, че всяка една марка има своята история. Нашата задача е да я представим по емоционален и запомнящ се начин.

В следващия раздел е посочена базовата цена и факторите при ценообразуването за заснемане на бизнес видео филм и реклама. В края на страницата ще откриете част от портфолиото ни корпоративни видео клипове , рекламни и индустриално фотографии и портретни бизнес фотосесии.

Потърсете ни за информация, среща и писмена оферта.

Цена за заснемане на бизнес рекламен клип
и корпоративно видео

Цената за рекламно видеозаснемане и монтаж на бизнес филм се определя от множество фактори, според изискванията към крайния материал. Най-голямо значение имат времето на заснемане; големината на снимачния екип - един оператор или повече, наличие на осветител, асистент, звукооператор; използваната видео техниката, структурата и съдържание на монтираното видео.

 

Цената за видеозаснемането на корпоративен филм или клип-реклама на Студио Аспекти започва от 300 лв. за до 2 часа заснемане на локация, 1 оператор с 4к резолюция, без включен монтаж. Обикновено не е подходящо за средни и големи предприятия.

 

Конкретна оферта бихме могли да предложим след обсъждане на рекламното заснемане и уточнение на детайли като:

 

  • Сложност на видеозаснемането и големината на екипа;
  • Заснемане с дрон - въздушна фотография и/или видеозаснемане;
  • Продължителност на снимачния ден или разделяне на работата в няколко дни;
  • Особености на монтажа - графики, преходи между кадри, специални ефекти, субтитри и др.;
  • Продължителност на обработеното видео. Рекламните клипове с продължителност до 1:30 минути са динамични и са предназначени за основно за интернет споделяне. Обучителни и презентационни видеа - 2-5 минути. Филми с продължителност - 5-20 минути, обикновено със субтитри - представяне по време на изложения и панаири или видео съставено от отделни части. Монтиране на повече от един рекламен клип;
  • Запис на глас на локация или добавяне на професионално озвучаване при пост-продукцията;
  • Заснемане на 360-градусови VR видеа и вмъкване в стандартният аспект 16:9;
  • Добавяне на заснемане от професионален продуктов или интериорен фотограф -обработка и ретуш на селектирани рекламни фотографии;
  • Други услуги.

 

Крайната цена за видеозаснемане на реклама подлежи на промени след обсъждане. Офертата се предава писмено с конкретните параметри на заснемането. Плащането се осъществява срещу фактура наведнъж след заснемането или на два пъти - заснемане и монтаж, по банков път. Предлагаме и работа по бюджет, в случаи, когато ще се наемат трети лица - актьори, диктор, гримьори, коафьори, наем на техника и други.

Галерия рекламни видео клипове

/За допълнителни материали и видеа близки до Вашия проект, моля свържете се с нас. Видеата са споделени от Vimeo и до тях от YouTube, в случай, че има проблем с възпроизвеждането./

Клиповете са на различна тематика. По запитване бихме могли да споделим рекламни видеа, които са по-близки до това, което търсите, но не са публични.

Корпоративна фотография, бизнес фотосесии и портрети

корпоративен бизнес видео филм, клип реклама и рекламно фотография