Продуктова и предметна фотография
Продуктов фотограф и видео

Продуктовата фотография е важен елемент от маркетинга на всеки бизнес. В студио Аспекти предлагаме продуктова и предметна фотография от висок клас от професионални продуктови фотографи със многогодишен стаж.

Разбираме колко е важно продуктите да са представени в най-добра светлина, за да привлекат вниманието на потенциалните клиенти и да имат висока рекламна стойност. Използваме модерни пълноформатни камери и прилагаме най-добрите техники, за да създадем впечатляващи продуктови снимки.

Ние предлагаме предметна и продуктова фотография, която е подходяща от малки аксесоари - бижута, козметика, храни и напитки до автомобили и големи продукти. Един опитен продуктов фотограф използва креативни техники, светлинни ефекти, сет дизайн и декори, за да създаде вълнуващи изображения на вашите продукти.

Ако искате да впечатлите клиенти си с красиви продуктови и предметни снимки, свържете се с нас за повече информация.

Галерия продуктова фотография

По запитване бихме могли да споделим продуктови снимки, които са по-близки до това, което търсите, но не са публикувани тук

Цена продуктова фотография,
предметна фотография и видео

Продуктовата фотография е има изключително значение за рекламата и онлайн продажните. За да привлечете клиенти е важно продуктовите фотографии да имат визуална сила и заряд.

Цената за продуктовата фотография зависи от множество фактори, като сложност на заснемането, броя продукти, които трябва да бъдат заснети, времето, отделено за обработка на снимките, необходимостта от допълнителни услуги - украса, аранжировка ретуш. Мястото и начина на разпространение оказва ефект върху изискванията към пост продукцията и резолюцията - дали ще е позиционирана на билборд, списание, рекламни материали. Предлагаме фото резолюция до 50 мегапиксела и увеличение на качеството чрез фокус наслагване, HDR продуктови фотографии и други техники.

Цената на студио Аспекти започва от 15 лв. за 1 продуктова фотография и може да достигне до 100 лв. според количеството снимки и време за обработка. При предметни снимки, които изискват подредба, сет дизайн и закупуване на специфични декори, може да бъде начислена допълнителна така

Цената за продуктов фотограф е индивидуална за всеки проект и може да варира в зависимост от нуждите и изискванията на клиента. За да получите конкретна оферта за вашата продуктова фотография, моля, свържете се с мен за безплатна консултация и оферта. След като разпишем параметрите на вашата поръчка цената е точно определена или е описано колко струва допълнителна фотография и обработка.

Галерия продуктово видео

Видеата са споделени първо от Vimeo, след това от YouTube, в случай, че има проблем с възпроизвеждането./

По запитване бихме могли да споделим рекламни видеа, които са по-близки до това, което търсите, но не са публични.

Продуктов фотограф. Продуктова фотография. Предметна фотография - Студио Аспекти - портфолио